Ontdek verborgen winst

Veel organisaties verliezen geld door het verwerken en corrigeren van dubbele facturen, onverschuldigde betalingen, spookfacturen, gemiste kortingen en te weinig teruggevorderde BTW. Deze verliezen zijn het resultaat van wijzigingen binnen uw organisatie en die van uw leveranciers.

Personeelsverloop, proces- en systeemwijzigingen, opstarten van een Shared Service Center (SSC), factuur (e-mail)adreswijzigingen en processen outsourcen zijn enkele voorbeelden. Zeker bij grote organisaties betekenen deze onverschuldigde betalingen een flinke kostenpost. De Analyzer© geeft u zicht op deze verliezen.

Helderheid en zekerheid

Bouw de toekomst op vertrouwen en krijg zekerheid. De Analyzer© helpt u bij het:

  • Corrigeren van dubbele betalingen, spookfacturen en te weinig teruggevorderde BTW.
  • Opsporen van foutieve of ontbrekende creditnota’s.
  • Achterhalen van onnodige kosten en risico’s door onvolledige en onjuiste leveranciersgegevens.
  • Identificeren van knelpunten in financiële en administratieve processen.
  • Belichten van fraude en fiscale risico’s.

Meer winst door slimme inzichten

De Analyzer© spoort onnodige kosten op en achterhaalt bovendien de oorzaken. De rapportages geven u helder inzicht in de knelpunten en verborgen risico’s. U krijgt zicht op kostenbesparingen en procesverbeteringen. Zo voorkomt u ongewenste uitgaven, nu en in de toekomst.

Stop ongemerkt geldverlies

De Analyzer© gaat voorbij aan traditionele auditdiensten en dubbele betalingsonderzoeken. Dankzij de revolutionaire software kan een diepgaande, uitgebreide en nauwkeurige analyse van uw crediteurenadministratie worden gemaakt. De Analyzer© kunt u periodiek inzetten als onafhankelijke controle van uw financiële processen en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Vraag hier een demo aan.

Direct een analyse aanvragen: no cure, no pay

De waarde van de De Analyzer© zit in de winst die het u oplevert. We bieden de De Analyzer© aan op basis van no cure, no pay. Vinden wij niets, dan betaalt u ook niets. Bent u benieuwd wat S-DNA voor u kan doen?

Vraag een gratis analyse aan

60 aandachtspunten binnen de analyse zijn >>

Vraag demo aan   icoon-sdna-verloop.png

De revolutionaire software van S-DNA is toepasbaar in de cloud. Ervaar zelf hoe het werkt. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Informatie overal ter wereld bij de hand

beeldschermen.png

De Analyzer© is compatibel met de systemen van o.a.:

Exact.png Unit4.png ORacle.png SAP.png Basware.png Microsoft Dynamics logo.png
Follow us on

Ontvang "Coffee Notes", News about Mastering Administrative Data