Duurzaam herstellen van uw cashflow

Ondanks alle technologische vooruitgang en procesverbeteringen blijven onverschuldigde betalingen gemeengoed in de procure-to-pay-cyclus. Dit belemmert de cashflow. Het inventariseren, herkennen en uiteindelijk terugvorderen van deze onverschuldigde betalingen zijn voor organisaties tijdrovende en kostbare werkzaamheden. Deze tijd en kosten neemt S-DNA volledig uit handen. S-DNA vordert onverschuldigde betalingen tot 7 jaar voor u terug, op een professionele en transparante werkwijze.

Meer winst zonder inspanning

  • Dubbele betalingen, te weinig teruggevorderde BTW en openstaande creditbedragen bij leveranciers worden teruggestort op uw rekening.
  • Met behoud van rust in de organisatie en middels transparante werkwijze.
  • Optimaal contact met uw leveranciers blijft gewaarborgd dankzij het gebruik van actuele gegevens.
  • Korte doorlooptijd door geavanceerde oplossingen.
  • Dubbele winst door het achterhalen van de oorzaken.

Direct geld op uw bankrekening

S-DNA spoort onverschuldigde betalingen snel en doeltreffend op met de Analyzer. Uw leveranciers worden op de hoogte gesteld, inclusief bijbehorend bewijs om de overbetaling te onderbouwen. De leverancier kan zo eenvoudig de overbetaling terugvinden en bevestigen, zodat het geld direct op uw rekening kan worden teruggestort.

Kwaliteit verhogen en structureel besparen

Met S-DNA bent u verzekerd van een duurzame oplossing voor uw cashflow. We sporen niet alleen de onregelmatigheden op, maar belichten ook de oorzaken. Zo kunt u direct ingrijpen om herhaling en onregelmatigheden te voorkomen. Met als resultaat: de kwaliteit van processen verhogen en structureel besparen.

Maak een afspraak voor uw cashflow herstel

Bent u benieuwd hoeveel onontdekte winst er nog in uw administratie zit?

Vraag een gratis analyse aan

Alles zelf op de voet volgen

Geautoriseerde medewerkers hebben de mogelijkheid om 24/7 en op ieder gewenst (mobiel) apparaat de uitkomsten en inzichten op de voet te volgen en te raadplegen. Zodoende kunt u inzichten en oplossingen direct implementeren.

beeldschermen.png

Vraag een demo aan.
Follow us on