De Analyzer

Ontdek verborgen winst

Dubbele- en kopiefacturen, onverschuldigde betalingen, spookfacturen en te weinig teruggevorderde BTW zijn grote en onzichtbare kostenposten voor organisaties. De Analyzer brengt die voor u aan de oppervlakte en inventariseert de oorzaken.

» Ontdek uw verborgen winst
Cash Flow herstel

Ontvang direct geld op uw rekening

S-DNA vordert de onverschuldigde betalingen, in samenspraak met u, voor u terug. Dat bespaart u veel tijd en moeite. U ontvangt direct geld op de bank en bespaart structureel op kosten, tijd, middelen en mensen.

» Ontvang direct geld op de bank
Leveranciers management

Werk slim, efficiënter en goedkoper

Onjuiste en onvolledige leveranciersgegevens verstoren de purchase-to-pay-cyclus. En maken het tijdrovend, geldverspillend en risicovol. Interactief leveranciersmanagement biedt u direct de oplossing.

» Direct kosten gaan besparen
Insights & Discovery

Direct structureel kosten besparen

Heldere rapportages geven u de juiste informatie om de juiste beslissingen te maken. Aan de hand van gevisualiseerde statistieken heeft u inzicht om structureel te besparingen, knelpunten op te lossen en uw risicoprofiel te verlagen.

» Direct heldere inzichten

“Onder het motto, ‘met een schone lei beginnen’ zijn de gegevens van onze leveranciers door de leverancier zelf bevestigd. Hiermee weten we dat gegevens in onze administratie overeenstemmen met de informatie op de facturen. Dit bevordert de invoersnelheid van (e-)invoicing en de snelheid in de communicatie met leveranciers, nu de e-mailadressen van leveranciers bekend zijn.”

Dhr. E. van Loon, Hoofd Administratie bij Gemeente Waalwijk

Follow us on

Ontvang "Coffee Notes", News about Mastering Administrative Data